بهترین کلینیک جراحی بینی تهران
در سال های اخیر انجام انواع عمل های زیبایی صورت، طرفداران بسیاری در بین افراد پیدا کرده است. یکی از مهم ترین اندامی که در ایران بیشترین عمل زیبایی روی آن صورت می گیرد، بینی است. زیرا بینی نقش موثری در زیبایی چهره و برقراری تناسب بین اجزای صورت دارد.
به طوری کلی، بخش مهمی از اعتماد به نفس افراد در ارتباطات روزمره آن ها، به این موضوع مربوط می شود. به این ترتیب وجود هر گونه نقص ظاهری مانند انحراف بینی یا بزرگی بیش از حد آن می تواند زیبایی و حتی کیفیت زندگی افراد را تحت تاثیر قرار دهد. انجام عمل جراحی بینی نزد یک پزشک جراح بینی ماهر و باتجربه به رفع این مشکلات کمک خواهد کرد.
با پیشرفت علم و تکنولوژی روش های مختلفی برای اصلاح وضعیت بینی پیشنهاد شده است. عمل زیبایی بینی با لیزر یا تزریق فیلر به بینی از جمله این روش ها به حساب می آیند. حال سوال این است که آیا انجام عمل زیبایی بینی بدون جراحی، نتیجه دائمی در بر دارد؟
برای پاسخ تخصصی به این سوال لازم است با یک پزشک جراح مجرب ملاقاتی داشته باشید. با این حال، در یک پاسخ کوتاه می توان گفت که یک جراحی بینی که با ایجاد تراش و برداشتن یا اضافه کردن بافت های استخوانی و غضروفی انجام می گیرد، نتیجه دائمی تری در بر دارد. البته با این شرط که عمل رینوپلاستی زیر نظر بهترین پزشک جراح انجام گیرد.
از سوی دیگر، برای انجام انواع عمل رینوپلاستی لازم است بیمار در بهترین کلینیک رینوپلاستی در تهران یا شهر خود بستری شود. برای انتخاب بهترین کلینیک جراحی بینی تهران و آشنایی با جراحان ماهر می توانید از کارشناسان وبسایت کلینیک جراحی بینی تهران کمک بگیرید.
عمل جراحی بینی که در اصطلاح لاتین رینوپلاستی (Rhinoplasty) نامیده می شود، با هدف تغییر و اصلاح شکل ظاهری بینی انجام می گیرد. البته در برخی موارد وجود مشکلات تنفسی نیز انجام جراحی بینی را ضروری می سازند. به این ترتیب، رینوپلاستی بینی نه تنها می تواند زیبایی چهره افراد را بهبود ببخشد، بلکه بر سلامت و کیفیت زندگی آن ها نیز تاثیرگذار خواهد بود.
معمولا رینوپلاستی با هدف های مختلفی انجام می گیرد. سلیقه بیمار و هدف از انجام عمل در انتخاب روش جراحی موثر است. از پرطرفدارترین مدل های جراحی بینی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
پزشک جراح با بررسی ویژگی های ساختاری بینی افراد می تواند دیدگاه واقع گرایانه ای برای بیمار ایجاد کند. یک پزشک دلسوز به هیچ عنوان یک جراحی نامناسب را به بیمار خود پیشنهاد نخواهد کرد. دقت کنید که در صورت نامناسب بودن روش جراحی یا مدل موردنظر، ممکن است عوارضی مانند مشکلات تنفسی پس از جراحی بینی برای بیمار ایجاد گردد. برای پیشگیری از این گونه مشکلات، مراجعه به یک پزشک مجرب و متخصص الزامی است.
عمل بینی یا جراحی رینوپلاستی عمدتا با هدف زیبایی انجام می گیرد. یعنی هر فردی می تواند آسیب ها و شکستگی های ناشی از تصادف یا ضربه را با رینوپلاستی برطرف نماید. به طور کلی، کاربرد جراحی بینی در موارد زیر بسیار رایج است:
جراحی بینی با هدف های مختلفی انجام می گیرد. برای مثال، برخی از افراد تنها با هدف زیبایی برای انجام رینوپلاستی بینی اقدام می کنند. این در حالی است که برخی دیگر به دنبال انجام عمل هایی مانند عمل انحراف بینی بدون زیبایی هستند. این گونه موارد باید در جلسه ملاقات حضوری با پزشک به صورت شفاف تعیین گردند. در ادامه انواع جراحی بینی را معرفی خواهیم کرد.
برای افرادی که به دنبال ایجاد تغییر در ظاهر بینی خود هستند، رینوپلاستی زیبایی انجام می گیرد. جراحی بینی زیبایی شامل مواردی مانند تغییر اندازه، تغییر شکل، اصلاح نوک بینی و یا رفع افتادگی نوک آن می شود.
بسیاری از افراد به دنبال انجام رینوپلاستی بینی بدون جراحی هستند. در این نوع رینوپلاستی که به عمل فیلر بینی نیز شناخته می شود، عیب های ظاهری بینی از طریق فیلرها برطرف خواهند شد. به این معنا که تمامی فرورفتگی ها و بی نظمی های بینی به طور موقت با پرکننده ها برطرف می گردند. معمولا برای نوک بینی افتاده یا رفع برآمدگی های کوچک، از فیلر بینی استفاده می شود.
یکی از کاربردهای جراحی بینی، رفع ناهنجاری های بینی بعد از درمان بیماری های مختلف است. در واقع، در بسیاری از افراد، فرم و عملکرد بینی پس از بیماری هایی مانند سرطان یا آسیب های تروماتیک، دچار مشکل خواهد شد. انجام جراحی بینی فانکشنال می تواند این مشکلات را برطرف نماید.
علاوه بر موارد یاد شده، وجود نقص های مادرزادی یا کج بودن و انحراف سپتوم نیز می تواند برای افراد مشکل ساز باشد. به این ترتیب، انجام جراحی بینی ترمیمی برای این گونه افراد، گزینه درمانی مناسبی خواهد بود.
رینوپلاستی ثانویه برای افرادی تجویز می شود که در جراحی رینوپلاستی ابتدایی خود، نتیجه رضایت بخشی دریافت نکرده اند. این گونه مشکلات معمولا در اثر عدم مهارت کافی پزشک به وجود می آیند. بنابراین بیمار باید از طریق یک پزشک جراح مجرب و متخصص دیگر، برای انجام جراحی بینی ثانویه اقدام کند.
طی جراحی رینوپلاستی ثانویه، کلیه مشکلات مربوط به جراحی اول برطرف خواهد شد. لازم است به این نکته اشاره کنیم که جراحی بینی ثانویه پیچیدگی های بیشتری نسبت به رینوپلاستی مرحله اول خواهد داشت.
رینوپلاستی بینی روش های متعددی دارد. انتخاب بهترین روش رینوپلاستی توسط پزشک جراح و بر اساس وضعیت سلامت بیمار تعیین می شود. در ادامه به برخی از مهم ترین روش های جراحی بینی اشاره خواهیم کرد.
رینوپلاستی باز یا عمل بینی باز به روشی از جراحی بینی گفته می شود که برای تغییرات اساسی به کار می رود. در این روش، جراح از طریق ایجاد برش در ناحیه کلوملای بینی (پل بین حفره های بینی) جراحی را آغاز می کند. پس از ایجاد برش، پوست بینی از روی نواحی استخوانی و غضروفی آن کنار می رود. در این روش جراحی، پزشک تسلط کاملی به ساختار بینی خواهد داشت. در نتیجه امکان خطا در این نوع جراحی محدود است.
پس از ایجاد تراش ها و برش های لازم و اتمام جراحی، پوست بینی به جای خود بازگردانده می شود. بخیه هایی که در ناحیه کلوملای بینی زده می شوند، می توانند باعث ایجاد اسکار گردند.
جراحی بینی بسته یا رینوپلاستی بسته برای ایجاد تغییرات محدود در بینی به کار می رود. در این روش جراحی، هیچ گونه برشی در ناحیه خارجی بینی ایجاد نخواهد شد. در واقع، پزشک برای ایجاد تغییر در شکل بینی یا رفع افتادگی نوک آن، برش هایی را در داخل حفره های بینی ایجاد خواهد کرد.
با توجه به اینکه میدان دید پزشک جراح در رینوپلاستی بسته محدود است، بنابراین تجربه جراح برای این نوع جراحی اهمیت بسیاری دارد. اگر به دنبال انجام جراحی بینی به روش بسته هستید، باید حتما به یک پزشک جراح مجرب در این حوزه مراجعه کنید.
برای انجام جراحی بینی باید قبل از هر چیز به دنبال انتخاب بهترین کلینیک جراحی بینی تهران یا شهر خود باشید. در یک کلینیک مجهز، امکان انجام هر گونه عمل رینوپلاستی با بیهوشی عمومی یا بی حسی موضعی فراهم است.
پس از انتخاب کلینیک جراحی بینی می توانید بهترین پزشک جراح را برای خود انتخاب کنید. معیارهای مختلفی را در انتخاب جراح باید در نظر بگیرید. از مهم ترین این فاکتورها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
نکته ای که باید به آن توجه کنید، تبحر پزشک در انجام انواع عمل بینی گوشتی و عمل بینی استخوانی است. به طور کلی، جراحی بینی گوشتی به دلیل ضخامت زیاد پوست، دشوارتر از جراحی بینی استخوانی است. همین موضوع می تواند بر نتیجه نهایی جراحی تاثیر گذار باشد. اگر بینی گوشتی دارید، برای رسیدن به نتیجه ای ماندگار باید پزشک مجرب در این زمینه را انتخاب نمایید.
بسیاری از افراد به دنبال انجام جراحی بینی به روش بسته هستند. زیرا در این روش جراحی هیچ گونه جای بخیه و اسکاری در نواحی اطراف بینی باقی نمی ماند. اما عمل بینی بسته به تبحر و تجربه بالایی نیاز دارد. پس بهتر است به دنبال پزشک جراحی باشید که تجربه بالایی در زمینه انجام جراحی بینی بسته داشته باشد.
انتخاب بهترین پزشک تجربه و تحقیق زیادی می طلبد. شما می توانید برای آشنایی با پزشکان مطرح در حوزه عمل زیبایی بینی، از کارشناسان وبسایت کلینیک جراحی بینی تهران کمک بگیرید.
پس از انتخاب بهترین کلینیک جراحی بینی تهران و پزشک خود لازم است یک قرار ملاقات حضوری با جراح داشته باشید. پزشک متخصص در طول این ملاقات، عکس های متعددی از زوایای مختلف بینی تهیه خواهد کرد. همچنین پزشک باید ویژگی های ساختاری بینی فرد از جمله گوشتی و استخوانی بودن آن را بررسی کند. این کار به او کمک می کند تا بهترین روش جراحی را به بیمار پیشنهاد دهد.
بیمار در این جلسه باید درباره انتظارات خود از رینوپلاستی صحبت کند. برای مثال، افرادی که تمایل به انجام عمل بینی طبیعی یا جراحی بینی فانتزی دارند، باید خواسته خود را برای پزشک تشریح نمایند. توجیه اینکه آیا مدل مورد نظر بیمار برای وی مناسب هست یا خیر به عهده پزشک معالج خواهد بود.
در ادامه لازم است بیمار درباره سوابق درمانی خود با پزشک جراح صحبت کند. مواردی که لازم است به پزشک جراح گزارش داده شوند عبارتند از:
برای تایید سلامت عمومی شخص، پزشک عکسبرداری ها و آزمایش های بالینی تخصصی را تجویز خواهد کرد. انجام این آزمایش ها به پزشک کمک می کند تا مواردی مانند کم خونی شدید یا وجود بیماری های دیگر را بررسی کند.
انجام جراحی بینی فرایند نسبتا پیچیده ای دارد. به همین دلیل، رعایت برخی نکات برای بهتر انجام شدن جراحی و دریافت نتیجه رضایت بخش لازم است. یکی از مهم ترین نکاتی که باید به آن توجه نمود، ترک سیگار است. افرادی که سیگار مصرف می کنند، باید از چند هفته قبل از انجام جراحی کشیدن آن را کنار بگذارند. زیرا مصرف نیکوتین، بهبود زخم های پس از جراحی را دچار اختلال خواهد کرد.
همچنین، مصرف الکل و نوشیدنی های الکلی احتمال خونریزی حین جراحی بینی را افزایش می دهد. از این رو، یکی از مراقبت های مهم قبل از جراحی بینی، عدم مصرف الکل و نوشیدنی های الکلی از چند هفته قبل از جراحی خواهد بود.
در صورتی که به دلایل مختلف از داروهای ضد انعقاد یا رقیق کننده خون مانند آسپرین و ایبوپروفن استفاده می کنید، درباره نحوه مصرف آن ها در هفته های قبل از جراحی با پزشک خود صحبت کنید. زیرا رقیق کننده ها کنترل خونریزی حین جراحی را دشوار می سازند.
عمل بینی به روش باز یا بسته انجام می گیرد. در هر یک از این روش ها، نوع بیهوشی متفاوت خواهد بود. برای مثال، در جراحی بینی باز از روش بیهوشی عمومی استفاده می شود. در حالی که برای انجام جراحی بینی با روش بسته، بیهوشی به صورت عمومی یا موضعی قابل انجام است.
پس از بیهوشی بیمار یا بی حسی محل جراحی، پزشک بر اساس روش منتخب خود جراحی را آغاز می کند. در عمل بینی باز لازم است که کلوملای بینی برش خورده و پوست بینی از روی غضروف و استخوان بلند شود. اما در طول جراحی بینی بسته، تغییرات مورد نظر از داخل حفره های بینی ایجاد خواهند شد.
کلیه تغییراتی که در استخوان ها و غضروف بینی ایجاد می شوند، به صورت میلی متری و کوچک خواهند بود. مجموعه این تغییرات کوچک، شکل نهایی بینی را به وجود می آورند. در طول عمل، پزشک ممکن است تراش هایی را در استخوان و غضروف بینی ایجاد نماید. همچنین، اگر بینی به غضروف یا استخوان اضافه نیاز داشته باشد، عمل پیوند غضروف یا استخوان انجام خواهد گرفت.
فرایند جراحی بینی بین 1.5 تا 3 ساعت به طول می انجامد. پس از ایجاد تغییرات موردنظر و رسیدن به شکل دلخواه، پزشک محل جراحی را بخیه زده و پانسمان می کند. در نهایت، از یک آتل یا اسپلینت بینی برای حفظ شکل نهایی بینی استفاده خواهد شد.
پس از انجام جراحی بینی، بیمار باید به مدت یک تا دو هفته از آتل پلاستیکی یا اسپلینت بینی استفاده کند. ضرورت استفاده از این ابزار، برای حفظ شکل جدید بینی در حین دوران بهبودی خواهد بود. همچنین قرار گرفتن اسپلینت در داخل بینی در کاهش تورم آن نقش بسزایی خواهد داشت.
پانسمانی که پزشک پس از جراحی در داخل بینی قرار می دهد، باید بر اساس آموزش جراح تعویض شود. این پانسمان از ۲۴ تا ۴۸ ساعت پس از جراحی در داخل بینی باقی خواهد ماند.
تورم و کبودی ناشی از جراحی عمدتا در اطراف چشم ها و بینی مشاهده می شود. این تورم و کبودی ها چند هفته پس از جراحی برطرف خواهند شد. البته لازم است به این نکته توجه کنید که تورم حاصل از جراحی بینی تا حدود یک سال به صورت خفیف باقی خواهد ماند. این تورم صبح ها شدت بیشتری خواهند داشت.
پیچیدگی عمل بینی می تواند عوارضی را برای بیماران در پی داشته باشد. برخی از عوارض جراحی بینی مانند تورم و کبودی صورت، مخصوصا در ناحیه اطراف بینی و چشم ها، امری اجتناب ناپذیر خواهد بود. کبودی های پس از رینوپلاستی بینی چند هفته پس از عمل به طور کامل از بین خواهند رفت. اما ورم بینی ممکن است تا یک سال به شکل خفیف وجود داشته باشد.
نحوه مراقبت از بینی پس از جراحی، نقش بسزایی در کاهش عوارض جراحی خواهد داشت. برای مثال، وارد شدن فشار یا ضربه به بینی می تواند منجر به خونریزی یا عفونت گردد. بنابراین لازم است در هفته های اول پس از رینوپلاستی بینی، مراقبت کافی از زخم ها به عمل آید. برخی از عوارض جراحی بینی شامل موارد زیر هستند:
این نکته را در نظر داشته باشید که انتخاب بهترین جراح بینی و مراجعه به بهترین کلینیک جراحی بینی در تهران می تواند عوارض ناشی از جراحی را به حداقل برساند. برای انتخاب بهترین جراح بینی و یا دریافت اطلاعات درباره بهترین کلینیک جراحی بینی تهران می توانید از کارشناسان وبسایت کلینیک جراحی بینی تهران کمک بگیرید.
یکی از مهم ترین فاکتور هایی که قبل از انجام رینوپلاستی باید به آن توجه نمود، هزینه جراحی بینی است. هزینه رینوپلاستی باز و بسته با یکدیگر تفاوت دارند. از سوی دیگر، فاکتورهای متعددی می توانند در تخمین هزینه های رینوپلاستی بینی تاثیر گذار باشند. برخی از مهم ترین عواملی که باید در محاسبه هزینه عمل بینی در نظر گرفته شوند، شامل موارد زیر هستند:
عوامل جانبی دیگری نیز می توانند بر قیمت جراحی بینی اثرگذار باشند. منطقه جغرافیایی کلینیک، خصوصی یا دولتی بودن بیمارستان، میزان شهرت پزشک و شهر محل جراحی از فاکتورهای موثر در تعیین قیمت رینوپلاستی بینی محسوب می شوند. کارشناسان سایت کلینیک جراحی بینی تهران می توانند شما را در این زمینه راهنمایی کنند.